RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI

Savon MA-Rakennus palvelee Savonlinnassa ja Savon seudulla. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. omakotitalojen ja loma-asuntojen rakentaminen maapohjatöistä ja perustuksista lähtien avaimet käteen -toimituksena, remonttipalvelut laatoitustöistä rakennusten laajennukseen ja maalaamiseen sekä keittiökalusteiden asennukset.

Teemme piipun pellitykset, ikkunapellitykset, ovipellitykset sekä muut pellitystyöt ulos ja sisälle. Asennamme sadevesikourut, syöksytorvet ja muut sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, tikkaat ja kulkusillat. Teemme myös muita metallitöitä ja peltitöitä sekä pienimuotoisia hitsaustöitä.

TALONRAKENNUS,HUVILAT, KESÄMÖKIT

Rakennamme asuintalot, omakotitalot, huvilat, kesämökit avaimet käteen -toimituksina. Palveluumme kuuluu kokonaisuus, ml. pohjatyöt ja perustukset, pystytys, katonrakennus, seinälaudoitus, sekä kaikki muut ulkotyöt ja sisätyöt.

KESÄKEITTIÖT, PIENET PIHARAKENNUKSET
Savon_MA-Rakennus_Oy (3).jpg

Rakennamme kesäkeittiöt, huvimajat, ulkokäymälät, ekokäymälät ja muut pienet piharakennukset.

KEITTIÖASENNUKSET

Teemme keittiöasennukset ammattitaitoisesti ja luotettavasti alusta loppuun.

KUISTIT, TERASSIT, ULKOPORTAAT

Rakennamme ulos kuistit, terassit, portaat, rappuset, patiot ja pergolat.

RANTASAUNAT

Rakennamme eri kokoiset rantasaunat. Palveluumme kuuluvat pohjatyöt ja perustukset, pystytys, katonrakennus, seinälaudoitus, laatoitus, lauteet, kiukaan asennus, valaistus sekä kaikki muut ulkotyöt ja sisätyöt.

AITAT, VARASTOT YM. ISOT PIHARAKENNUKSET

Rakennamme aitat, ulko-wc:t, autokatokset, autotallit, pihavarastot ja muut talousrakennukset.

AUTOTALLIT, AUTOKATOKSET

Rakennamme autotallit ja autokatokset Rakennusmateriaaleina voivat olla mm. puu ja/tai betoni. Puurakentaminen ja betonirakentaminen ovat vahvuuksiamme.

REMONTOINTI

Valikoimaamme kuuluvat rintamamiestalojen ja muiden vanhojen rakennusten remontointi tämän päivän vaatimusten mukaisesti.

HALLIT JA KATOKSET

Rakennamme varastohallit, konehallit, konekatokset ja muut katokset. Rakennusmateriaaleina voivat olla teräsrunko ja pelti, puu, betoni jne.

PERUSKORJAUS

Teemme peruskorjaukset, lisäpilarien asennukset, hirsien vaihdot, lattioiden, seinien ja kattojen korjaukset.

AIDAT

Rakennamme ja asennamme aidat kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen pihaan.

LAITURIT, RANTAPATIOT

Rakennamme ja asennamme laiturit, rantapatiot ja muut patiot.

SAUNAT JA PESUHUONEET

Rakennamme saunat ja pesuhuoneet sekä teemme saunaremontit ja pesuhuoneremontit. Asennamme uudet paneelit ja saunanlauteet sekä kiukaan sekä teemme muut panelointityöt. Teemme vesieristyksen, laatoitukset ja kaikki muut kylpyhuneen ja saunan rakentamiseen ja remontointiin liittyvät työt.

POHJAT JA PERUSTUKSET

Teemme asaintuntevasti kaikki maapohjatyöt, perustukset ja täytöt omakotitaloihin, loma-asuntoihin, halleihin, autotalleihin, varastoihin ja piharakennuksiin.

BETONIELEMENTIT

Olemme kokeneita betonielementtirakentamisessa. Rakennusmateriaalina voivat olla puun ja metallin lisäksi myös betonielementit. Asennamme asiantuntevasti betonielementit, betonipaalut ja betonipilarit.

KATTOKOURUT, SYÖKSYTORVET JNE.

Toimitamme ja asennamme sadevesijärjestelmät, sadevesikourut ja syöksytorvet pientaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, halleihin, varastoihin, liikekiinteistöihin sekä muihin yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin. Tarvittaessa käytämme asennukseen henkilönosturia ja muita apuvälineitä.

IKKUNAPELLIT, OVIPELLIT, ULKOPELLITYKSET

Teemme ikkunapellitykset, ovipellitykset ja kaikki muut ulkotilojen pellitykset.

KULKUSILLAT YM. KATTOTURVATUOTTEET

Toimitamme ja asennamme kulkusillat, seinätikkaat, kattotikkaat, hoitosillat, kattokulkutiet, turvatikkaat, hätäpoistumistiet, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet.

TERÄSKAITEET

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme teräskaiteet yksityisiin ja julkisiin tiloihin sekä ulos että sisälle.

PELLITYKSET JA PELTITYÖT KEITTIÖIHIN

Suunnittelemme ja toteutamme pellitykset ja peltityöt esim. pihakeittiöihin ja muihin keittiöihin.

TAKAN JA UUNIN EDUSPELLIT

Teemme takaneduspellit ja uunineduspellit eri materiaaleista.

MUUT METALLITYÖT JA HITSAUSTYÖT

Suunnittelemme ja toteutamme myös monenlaiset muut pienet metallityöt ja hitsaustyöt ulko- ja sisäkäyttöön.

KATTOREMONTIT AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUKSINA

Toteutamme asiantuntevasti ja turvallisesti kattoremontit. Muuraamme tarvittaessa uudelleen piipun. Toimitamme ja asennamme asianmukaiset pellitykset, sadevesikourut ja muut sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet.

ETKÖ LÖYDÄ ETSIMÄÄSI?

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi rakennustyöt ja remontointityöt. Puuttuuko jokin tuote tai palvelu listalta? Ota yhteyttä, niin  keskustellaan tarpeistasi: 

  • rakentaminen ja remontointi 050 567 7261

  • sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, pellitykset ja metallityöt 0500 705 298