top of page

KEITÄ ME OLEMME?

Savon MA-Rakennus on vuonna 2011 perustettu rakennusliike, jonka palveluihin kuuluvat laajasti rakentamisen ja remontoinnin työt. Yrityksen keskeiset arvot ja vahvuudet ovat ammattitaito ja luotettavuus, asiakastyytyväisyys sekä henkilökohtainen palvelu. Yrityksen kotipaikka on Savonlinnassa, mistä käsin sen kokeneet ammattilaiset toteuttavat projekteja Savon seudulla.

 

Yrityksen perustaja Mika Uotinen on tehnyt pitkän uran rakennusalalla betonielementtitehtaalta talonrakennukseen ja remontointiin. Hänen käsissään ja johdollaan on valmistunut yli 35 vuodessa lukuisia uusia asuinrakennuksia, vapaa-ajanasuntoja, talousrakennuksia ja pienempiä puutöitä ulos ja sisälle sekä vanhempien asuntojen ja kiinteistöjen remontteja ja laajennuksia. Savon MA-Rakennuksen tehtyihin töihin voit tutustua Referenssit-sivulla.

 

Asiakaspalvelun ja palveluvalikoiman kehittämiseksi Savon MA-Rakennus osti vuonna 2017 Savonlinnan Teräskouru Oy:n. Yrityskaupan ansiosta valikoimaan tulivat myös sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja muut rakennuspellitykset. Asiakkaat saavat nyt yhdellä soitolla palvelut pohjatöistä ja perustuksista aina vesikatteeseen asti (tutustu palveluihin), mikä helpottaa asaikkaan työtä. Vuonna 2019 yritykset fuusioituvat Savon MA-Rakennus Oy:n nimen alle.

AMMATTITAITO JA LUOTETTAVUUS

Savon MA-rakennuksen tiimiin kuuluu vain kokeneita rakennusalan ammattilaisia. Olemme tottuneita käsittelemään erilaisia rakennusmateriaaleja sekä ratkaisemaan asiantuntevasti rakentamisen ja remontoinnin haasteita. Vaatimustasomme on korkea - korkeatasoinen työn laatu ja kaunis kädenjälki sekä luotettava toiminta ovat meille kunnia-asioita.

TAKUULLA TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Asiakastyytyväisyys on meille kaiken a ja o. Suunnittelemme rakennuskohteet ja remontoinnin tarpeen aina asiakkaidemme kanssa, asiakkaitamme kuunnellen. Pidämme asiakkaamme jatkuvasti ajan tasalla työn etenemisestä.  Olemme aina tavoitettavissa, onpa asiakkaillamme mitä tahansa kysymyksiä projektiin tai ratkaisuihin liittyen.

HENKILÖKOHTAINEN PALVELU

Pienen yrityksen etuna on joustavuus ja ketteryys. Meillä kaikki yhteydenpito tapahtuu ilman välikäsiä, minkä ansiosta viesti kulkee joka suuntaan sukkelasti ja asiat etenevät nopeasti. Mukaudumme helposti asiakkaidemme aikatauluihin ja vastaamme yksilöllisiin toiveisiin. Asiakas saa meiltä ja meidän kauttamme kaiken tarvittavan asiantuntemuksen ja palvelun rakentamisen ja remontoinnin tarpeisiin joutumatta asioimaan monella luukulla.

Kesämökin saunaremontti onnistui täydellisesti! Kädenjälki oli kaunista, ja projektin suunnittelu asiakkaan kanssa oli idearikasta. Kiitos!

Name, Title

bottom of page